Voor elkaar

Vandaag voor alle moeders die ongewenst kinderloos bleven, voor alle moeders die een kind hebben verloren, voor alle moeders voor wie het moederschap iets heel anders werd dan ze hoopten, voor alle moeders voor wie het moederschap juist meer werd dan ze ervan verwachten, voor alle moeders die genieten, voor alle moeders die huilen, voor alle ontspannen moeders, en voor de moeders met juist te veel spanning of sombere gevoelens, voor alle moeders die bewust geen moeder werden en voor de moeders die geen oma werden, voor alle moeders die zich nog niet in deze tekst herkenden en die ik wel beoog te zien, voor alle vrouwen eigenlijk, voor elkaar…

#moederdag #levendverlies #ongewenstkinderloos #overledenkind #zwartemuisjes

  1 comment for “Voor elkaar

  1. 9 mei 2021 om 20:07

    🥰 heel lief

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: